Matkat

Kaikista tulevista retkistämme ja muista tapahtumista löydät lisätietoa Tapahtumakalenterista.

Huom. Yhdistys ei ole vakuuttanut retkille osallistujia, joten jokainen huolehtii vakuutusturvastaan itse.

Näille matkoille on vielä tilaa! (tilanne 19.2.2023)
Jos löydät kiinnostavan matkan, ilmoittaudu mukaan. Varsinkin yhden hengen huoneet menevät nopeasti. Lisätietoja kustakin matkasta linkeissä.

 • Helsingin kansallinen senioripiiri: 
  Baijerin ja Bodenseen hurmaavat pikkukaupungit
  8. – 13.10.2023

  Tervetuloa Saksan alppimaisemiin, kauniille järvialueille ja hienojen historiallisten nähtävyyksien pariin. Baijerin alueella on lukuisten prinssien ja ruhtinaiden huikaiseviin alppimaisemiin rakennuttamia linnoja. Innokas linnojen rakentaja oli mystinen ja legendaarinen kuningas Ludwig II (1845-1886). Vierailemme Linderhofin linnassa sekä viehättävässä Ettalin luostarissa. Risteilemme myös Bodenseen kauniissa maisemissa ja sen hurmaavissa rantakaupungeissa sekä poikkeamme myös Sveitsin puolella ihailemassa Stein am Rheinin kauniita taloja.

  Viimeinen ilm.päivä 15.5.2023 
  Lisätietoja: 
  https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=18333


 • Munkinseudun seniorit ry:n matka: 
  TANSKAA RISTIIN RASTIIN 
  10.9. - 13.9.2023 
  Tällä matkalla vierailemme Fynin, Själlannin ja Jyllannin saarilla sekä lukuisilla pikkusaarilla matkalla takaisin Kööpenhaminaan. Majoitumme mukavasti 2 yötä Odensessa, H.C. Andersein syntymäkaupungissa. Näemme maaseutua ja kauniita pikku kyliä maaseudulla. Aistimme tanskalaista kiireetöntä elämänmenoa.
  viimeinen ilm.päivä 12.06.2023
  Kts lisää:
  https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=19839


 • Yhteinen kesäretkemme Pohjois-Hgin seniorien ja Kanta-Helsingin senioreiden kanssa: 
  KESÄRETKI ITÄ-SUOMEEN KANSALLISMAISEMIIN 
  22. - 24.08.2023
  Matkan ensimmäinen kohde on lounas Varkaudessa Kaks Ruusua - ravintolassa, jonka historia liittyy vanhaan ruukinmiljööseen. lounaan jälkeen opastettu kierros Valamon luostarissa. Yöpyminen todellisissa kansallismaisemissa, Break Sokos Hotel Kolissa. Toisena päivänä ajo Ilomantsin Parppeinvaaraan, runokylään ja ortodoksisen uskonnon tyyssijaan, jossa saamme nauttia karjalaisen perinnelounaan kanteleensoiton säestyksellä. Jatkamme matkaa toisen kansallismaiseman, Punkaharjun, kautta Rautjärvelle, Kollaan ja Simo Häyhän museoon. Majoittuminen Imatran Valtionhotelliin. Päivän kruunaa Imatran koskinäytös. Kolmantena päivänä ajamme Lappeenrannan kautta Luumäelle, jossa presidentti Svinhufvudin kotitalo Kotkaniemi. Lounas Kuusankoskella Kymin Huvilassa, lopuksi Porvoo ja Brunbergin tehdas.
  ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
  viim. ilm.päivä 25.05.2023
  Lisätietoja:
  https://kilta.senioriliitto.fi/Tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=18320