Tapahtumat

Toimintamme koostuu kuukausiluennoista, näyttely-, teatteri- ja elokuvaesityksistä sekä vierailumatkoista  sekä kerhotoiminnasta.

Toimintamme tarkoituksena on lisätä tietoa ikäihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä informoida ikäihmisten arkeen vaikuttavista ajankohtaisista teemoista.

Jäsenenä voit ottaa osaa Senioriliiton ja Helsingin piirin matkoihin.

Syksyn ohjelma on julkaistu jäsenille lähetetyssä hallituksen kokouksesta  4.9.2020 laaditussa tiedotteessa.

Ilmoittautuminen

Jäsentiedotteessa on mainittu, milloin ilmoittautuminen tapahtumiin alkaa. Ilmoittadu ohjelmassa mainitun tapahtuman yhteyshenkilölle. Vasta sen jälkeen kun on varmistunut että tilaisuuteen on tilaa, suorita maksu annettujen ohjeiden mukaisesti.

Jos et voikaan osallistua tilaisuuteen, johon olit ilmoittautunut, ilmoita siitä välittömästi yhteyshenkilölle.

Varaukset ovat sitovia, eikä maksamatta jättäminen ole peruuttamista.

Ilmoittautumisajan jälkeen emme voi ottaa peruutuksia vastaan, koska varatut liput on jo lunastettu. Yhdistys ei voi korvata maksettuja lippuja.

Teattereihin liput jaetaan ensi sijaisesti jäsentilaisuuksien yhteydessä Munkkiniemen palvelukeskuksessa. Loput liput jaetaan  1/2 tuntia ennen esitystä teatterissa.

Retkien ja matkojen hintoihin ei sisälky matkavakuutusta, joten huolehdithan matkavakuutusturvastasi.