Tapahtumat

Toimintamme koostuu kuukausiluennoista, näyttely-, teatteri- ja elokuvaesityksistä sekä vierailumatkoista  sekä kerhotoiminnasta.

Toimintamme tarkoituksena on lisätä tietoa ikäihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä informoida ikäihmisten arkeen vaikuttavista ajankohtaisista teemoista.

Senioriliiton toimintakauden 2020-2023 teema on Rohkeasti tulevaisuuteen. Aiempaa enemmän painotetaan digiaikaan, sähköiseen viestintään ja esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Jäsenenä voit ottaa osaa Senioriliiton ja Helsingin piirin matkoihin.

Syyskauden 2021 ohjelma julkaistaan jäsenille lähetettävässä jäsenkirjeessä. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan näillä sivuilla ja jäsenkirjeillä.

Ilmoittautuminen

Jäsentiedotteessa on mainittu, milloin ilmoittautuminen tapahtumiin alkaa. Ilmoittaudu  ohjelmassa mainitun tapahtuman yhteyshenkilölle, jolta saa tiedon, onko tapahtumassa tilaa,

Vasta sen jälkeen maksa osallistumismaksu. Yleensä ohjelmatiedotteessa on jo valmiina tapahtuman hinta, viimeinen maksupäivä, maksunsaaja, tilinumero ja viite. Jos tapahtuma on täynnä, ilmoittaudu jonotuslistalle.

Jos et pääse tapahtumaan, mihin olet ilmoittautunut, ilmoita siitä välittömästi tapahtuman yhteyshenkilölle ja yritä saada tilallesi toinen henkilö. Myös yhteyshenkilöllä voi olla jonossa henkilö. Varaukset ovat sitovia, eikä maksamatta jättäminen ole peruuttamista.

Yhdistyksen tapahtumakalenteri