Kuukausiluennot kuukauden 1- 3  torstaina Munkkiniemen palvelukeskuksen tiloissa.

Munkkiniemen palvelukeskusta aletaan avata 4 päivästä lokakuuta 2021 lukien. Tiedotteessa 23.9.2021 tarkemmat tiedot.

Jäsentiedotteet tehdään kahdesti vuodessa. Ne sisältävät kevät- ja syyskauden ohjelmat. Kesällä, kesä-, heinä- ja elokuussa ei ole toimintaa.

Näillä kotisivuilla olevaa jäsentiedotetta päivitetään, jos ohjelmaan tulee muutoksia. Myös jäsenille lähetettävillä jäsenkirjeillä tiedotetaan lisäyksistä ja muutoksista.

Koronavirusepidemian vuoksi tapahtumia ei voi järjestää aikaisempien vuosien tapaan. Jäsenistö pidetään kuitenkin ajantasalla tapahtumista tiedottamalla niistä jäsenkirjeissä ja näillä sivuilla.

Sääntömääräinen syyskokous 22.10.2020